Voorjaarsrit zaterdag 13 april 2019 Wolvega e.o.

Categorie
BMW Cruiser - evenementen
Datum
13 april 2019 10:30 - 16:30
Locatie
Wolvega
"De voorjaarsrit giet oan!
 
Zo meer Friese spreuken zullen ik je besparen het is in ieder geval een feit, Zaterdag 13 april 2019 is het dan zover. De voorjaarsrit van de BMW cruiser club zal plaatsvinden rondom Wolvega. Ik heb een fantastische rit uitgezet beginnend bij van der Valk in Wolvega gelegen aan de snelweg A32 dus erg goed bereikbaar. De rit zal eindigen bij de McDonald's in Steenwijk ook weer gelegen aan de snelweg A32 en vanaf daar kan iedereen dus vrij makkelijk weer richting huiswaarts. Ook is zowel bij het beginpunt (vd Valk) als bij het eindpunt (Fletcher) een groot hotel aanwezig eventueel een leuk idee voor de cruisers van ver.
 
Zoals gezegd beginnen we in Wolvega en rijden een mooie route door de uitgestrekte landerijen en over heerlijke dijkjes die als een slang door het landschap van Weststellingwerf heen kronkelen. Via dit genot zullen we terechtkomen in het prachtige natuurgebied de Weerribben. Hier rijden we een mooi stukje door weer een compleet ander landschap en zullen we uiteindelijk terechtkomen op de lunchplek. Ik ga niet verklappen waar dat is maar ze hebben er de lekkerste gehaktballen uit de omgeving ?.
Na de lunch vervolgen we onze weg met een route die op dit moment nog niet compleet is maar die belooft een heerlijke afwisseling te zijn van bossen, landerijen en een paar bijzonderheden. 
Samen met een aantal cruisers van deze club heb ik de de route al een keer proef gereden althans de eerste helft en een idee voor de 2 helft.. en deze mede-cruisers waren erg enthousiast over de gemaakte route. 
 
Kortom schrijf je in voor een prachtige route in het noorden van het land waarin je in een gebied van hemelsbreed nog geen 15 kilometer telkens verrast gaat worden door nieuwe en prachtige omgevingen, landschappen en uitzichten.
 
Tot de 13e in Wolvega!
Verzamelen bij Vd Valk in Wolvega vanaf 9.30 uur dan  kunnen we rond 10.30 in groepjes vertrekken.
En dat betekend dat we aankomen om 13.00 uur bij de lunchplek
Eindpunt om 16.30 in Steenwijk bij McDonald's.
Groeten,
 
Bert-Jan Warbroek. 1543690106382_1543690104518_0_PhotoBlender.jpg
 
 
 
 
Naar boven