logo

Header BMW Cruiser Owner Group
Laatste nieuws BMW Cruiser Owner Group

17-06-2023 Mini Meeting de Grenspalen met België

Categorie
BMW Cruiser - evenementen
Dates
17 juni 2023 10:00 - 16:00
Locatie
Goirle - Natuurpoort Roovertsche Leij, Gorps baantje 1
E-mail

Mini Meeting de Grenspalen met België zaterdag 17 juni 2023. 

Na het succes van de Mini Meeting Koude Poten in de winterperiode lijkt het ons leuk om het mooiste deel van de originele route nog eens in de zomer te gaan doen.

We verzamelen ons op zaterdag 17 juni v.a. 09.30 uur op Natuurpoort Roovertsche Leij, Gorps baantje 1, 5051 PX Goirle.

Het is de bedoeling dat iedereen volgetankt aan de start komt, er staat bij het bestand van de route een benzinestation aangegeven die ongeveer 1 kilometer (op de route) voorbij het verzamelpunt ligt precies op de grens met België, dus ook voor een Belgische prijs

We rijden dan een route van ongeveer 123 km langs de grenspalen met België naar ons eindpunt bij Café ’t Trapke, op weg naar Wouw 17 in Huijbergen waar we gezamenlijk bij een drankje nog even deze dag kunnen doornemen. 

Grernspaal_2_212322.jpg

We willen om 10.30 vertrekken uit Goirle, na een dik uurtje stoppen we even om de benen te strekken bij het Raedthuis van Meerle (B) Gemeenteplein 1 Hoogstraten (B) De lunch gaan we gebruiken bij het Lunch lokaal 104 Molenstraat 104 in Zundert. 

MM_Route_17-06-2023.jpg

Schrijf gerust in, het beloofd weer een mooie tocht te worden. Het is een Mini Meeting dus neem gerust een vreemde motor, je partner, buurman of een vriend mee, maar natuurlijk wel even (het aantal) opgeven bij evenementen. Dit doe je door op knop inschrijven te drukken, uitschrijven kan je nu zelf bij annuleren.

De route staat nu ook op de website bij Downloads.

We hebben er nu al zin in!

Paul Wenselaar, Peter Olsthoorn.