17-09-2022 Najaarstocht Friesland

16
Categorie
BMW Cruiser - evenementen
Datum
17 september 2022 09:30 - 16:00
Locatie
MacDonald Transveer 1
8531 DM Lemmer
Telefoon
E-mail

Dames, Heren,

Zaterdag de 17e september is het zover dat jullie het mooie Friesland kunnen komen bekijken. Graag wil ik jullie een grote verscheidenheid aan landschappen laten zien.We verzamelen rond 10.00 bij (McDonalds) Transveer 1 8531DM Lemmer. (het meest zuidelijkste stukje van Friesland ?)

We vertrekken om 10:30 en omdat er op de vertrekplaats geen terras met koffie en gebak beschikbaar is zullen we na een half uur al stoppen in Joure voor de koffie (en indien gewenst met gebak). Na de koffie zullen we een klein uurtje rijden via Terhorne en Irnsum. De lunch zullen we in Poppenwier (Poppingawier) gebruiken.  De lunch, een “koffietafel” is al voor jullie besteld en zal ca €12,50 PP gaan kosten. (graag ter plaatse afrekenen)

Na de lunch zullen we richting kust gaan waar we na ruim een uur een stop zullen maken aan de haven van Hylpen (Hindelopen) Daar is een keur aan terrassen beschikbaar om te kunnen genieten van het uitzicht over de haven.

Het volgende deel van de middag gaat langs Stavoren en later langs de kust van het Gaasterland (Volgens kenners lijkt het op zuid Limburg, maar dan aan zee en veel mooier ? ) Onderweg komen we langs de “Rode Klif” waar de beroemde “slag bij Warns - 1345”  heeft plaats gevonden. Om vervolgens weer te eindigen bij de Mc. In Lemmer.

Voor de liefhebbers is de GPS route beschikbaar op onze website 

Veel plezier en tot dan. de route kan je hier downloaden

Cees Dingemans

Deze najaarstocht is alleen voor “Cruiser Owners” dus voor alle type R850C, R1200C en CL, en de R18, maar wel even aanmelden natuurlijk.

Aanmelden voor dit evenement doe je door op knop inschrijven te drukken, uitschrijven kan je nu zelf bij annuleren. 

 
 
Naar boven