Rijvaardigheidstraining 2019

Categorie
BMW Cruiser - evenementen
Datum
6 april 2019 09:00 - 18:00

In april 2014 hebben we al eens voor onze cruiser rijders een Rijvaardigheidstraining gehouden. Gedurende 2018 zijn er verschillende opmerkingen gemaakt dat er wel behoefte is om dit een keer te herhalen. Deze opmerkingen zijn niet aan dovenmansoren voorbij gegaan. In april 2019 wordt wederom een mogelijkheid geboden om deel te nemen aan zo’n rijvaardigheidstraining in samenwerking met Guido Obdeijn. Guido is een zeer ervaren instructeur die zich op het allerhoogste niveau fulltime bezig houdt met het verzorgen van auto- en motorrijopleidingen in binnen en buitenland, op de openbare weg, op een circuit en in het terrein.Schermafbeelding 2018 11 04 om 21.53.58

Het aantal inschrijvers voor onze Rijvaardigheids-training is tot op heden boven verwachting (zie de planning het forum en is in principe vol).

We hebben daardoor ook nog steeds het idee dat nog niet alle inschrijvingen bekend zijn, daarom hebben we voorlopig met potlood ook nog de vrijdag 12 april opgenomen.

We willen dan ook iedereen nog tot medio februari gelegenheid geven in te schrijven.

We starten vanuit de showroom van BMW expert de Jong Zaagmolenweg 8 Alphen aan de Rijn.

De basis is steeds drie deelnemers per dagdeel, de kosten zijn 80 euro p.p. per dagdeel/training. Het is de bedoeling dat er twee dagdelen per keer worden ingepland, dus zowel de ochtend als de middag. Op basis van de aanmeldingen wordt een indeling gemaakt, uiteraard in overleg.

Heb je wensen of ideeën schrijf deze dan op in het forum. Er is daar een TOPIC geopend onder de naam Rijvaardigheidstraining, we zullen dan per ommegaande reageren. 

Heb je interesse schrijf je dan vast in via de “inschrijven button” rechtsboven aan dit bericht. In het forum graag aangeven welk dagdeel je 1e, 2e of eventueel 3e keuze is zodat hiermee zoveel mogelijk rekening kan worden gehouden bij de indeling van groepen van 3 cruisers. Uiteraard zal de indeling in overleg gebeuren. 

We willen graag op 1 maart de agenda (en de betalingen)compleet hebben. Verdere details en afspraken volgen in het forum.

We zijn naast bovenstaande training in overleg met Guido Obdeijn om met alle deelnemers aan deze Rijvaardigheidstraining ergens in juli 2019 een weekendje te gaan trainen in het gebied Duitsland/Luxemburg en dan te logeren in Hotel De La Sure een bekend motorhotel in deze omgeving.

Programma en condities zijn voor dat evenement natuurlijk afhankelijk van het aantal deelnemers.

Schermafbeelding 2018 11 04 om 21.53.25

 
 
Naar boven