Rijvaardigheidstraining 2019

 Registratie gesloten
 
34
Categorie
BMW Cruiser - evenementen
Datum
6 april 2019 09:00 - 6 mei 2019 12:35

In april 2014 hebben we al eens voor onze cruiser rijders een Rijvaardigheidstraining gehouden. Gedurende 2018 zijn er verschillende opmerkingen gemaakt dat er wel behoefte is om dit een keer te herhalen. Deze opmerkingen zijn niet aan dovenmansoren voorbij gegaan. In april 2019 wordt wederom een mogelijkheid geboden om deel te nemen aan zo’n rijvaardigheidstraining in samenwerking met Guido Obdeijn. Guido is een zeer ervaren instructeur die zich op het allerhoogste niveau fulltime bezig houdt met het verzorgen van auto- en motorrijopleidingen in binnen en buitenland, op de openbare weg, op een circuit en in het terrein.Schermafbeelding 2018 11 04 om 21.53.58

Het aantal inschrijvers voor onze Rijvaardigheids-training is boven verwachting maar het inschrijven is nu definitief gesloten. De planning staat ergens in het forum geplaatst. We gaan er vanuit dat iedereen die heeft ingeschreven ook een bevestiging heeft gehad met een betaalverzoek en dat ook heeft uitgevoerd en heeft ingeschreven in zijn/haar agenda. Heb je nog vragen of opmerkingen kun je in het forum reageren.

Als al eerder gemeld starten we onze trainingen vanuit de showroom van BMW expert de Jong, Zaagmolenweg 8 Alphen aan de Rijn. Behalve de training op zondag 5 mei die start vanuit de Venneper Lodge, Getsewoudweg 1 Nieuw-Vennep.

De basis is steeds drie deelnemers per dagdeel, de kosten zijn 80 euro p.p. per dagdeel/training. Het is de bedoeling dat er twee dagdelen per keer worden ingepland, dus zowel de ochtend als de middag. Op basis van de aanmeldingen wordt een indeling gemaakt, uiteraard in overleg.

Heb je wensen of ideeën schrijf deze dan op in het forum. Er is daar een TOPIC geopend onder de naam Rijvaardigheidstraining. We willen graag op 1 maart de agenda (en de betalingen)compleet hebben. Verdere details en afspraken volgen in het forum.

Schermafbeelding 2018 11 04 om 21.53.25

Naast bovenstaande training zijn we in overleg met Guido Obdeijn om met alle deelnemers aan deze Rijvaardigheidstraining ergens in juli 2019 een weekendje te gaan trainen in het gebied Duitsland/Luxemburg en dan te logeren in Hotel De La Sure een bekend motorhotel in deze omgeving.

Programma en condities zijn voor dat evenement natuurlijk afhankelijk van het aantal deelnemers maar heb je interesse laat het dan alvast weten in het forum.

We zullen voor aanvang van de eerste trainingsdag op 6 april met verdere gegevens komen

 
 
Naar boven