logo

Header BMW Cruiser Owner Group
Laatste nieuws BMW Cruiser Owner Group

21-09-2024 Zaterdag Najaarstocht door Flevoland en Gooise Meren

Categorie
BMW Cruiser - evenementen
Dates
21 september 2024 10:00 - 17:00
Locatie
Almere - Almere
Telefoon
E-mail

We sluiten het seizoen af met een onvergetelijke motortocht door het adembenemende landschap van Flevoland en de betoverende Gooise Meren! Een dag vol avontuur, prachtige natuur en gezelligheid staat op het programma. We zullen langs historische plekken zoals De Blocq van Kuffeler, de majestueuze Oostvaardersplassen en de schilderachtige Loosdrechtse Plassen en Gooise Meren rijden.  

Deze najaarstocht is alleen voor “Cruiser Owners” dus R850C, R1200C en CL, en de R18. Natuurlijk wel even voor dit evenement aanmelden. Dit doe je door op knop inschrijven te drukken, uitschrijven kan je nu zelf bij annuleren. 

 Route:

blocq.jpeg

1. De Blocq van Kuffeler: We starten onze tocht in Almere in Flevoland. De provincie die toen het gemaal De Blocq van Kuffeler 56 geleden begon met het leegpompen van de polder. Een prachtig stukje geschiedenis midden in de natuur van Flevoland. Een uitstekende plek om de motoren even te stoppen en dit deel van de provincie van de rand te bekijken.

Oostvaardersplassen.jpeg

2. Oostvaardersplassen: Onze route vervolgt naar de beroemde Oostvaardersplassen, waar je kunt genieten van de weidse moerassen en diverse vogelsoorten. Een unieke ervaring voor natuurliefhebbers. Vandaag rijden we er omheen. Maar een stopje bij het bezoekerscentrum voor koffie (en taart) zit ook in de route.

gooisemeren.jpeg

3. Gooise Meren: We verlaten de polder met zijn lange rechte wegen en rijden richting de schitterende Gooise Meren, met hun glinsterende wateroppervlaktes en charmante dorpen. Een perfecte gelegenheid voor pittoreske foto's en om de benen te strekken.

 Duurzaam Bouwloket | Bunschoten

4. Bunschoten en Loosdrecht: Onderweg stoppen we in de historische stad Bunschoten, waar je kunt genieten van de lokale cultuur en gastvrijheid. Hier gaan we samen lunchen. Vervolgens rijden we door naar het idyllische Loosdrecht, bekend om zijn prachtige meren en natuurlijke schoonheid.

Loosdrechtse plassen - foto van jonathankrijgsman - Landschap - Zoom.nl

 

Na de rit nodigen we je uit voor een gezellig samenzijn en een hapje en drankje bij ons eindpunt in Almere. Het wordt een dag vol gezelligheid, avontuur en motorpassie!

Meer info volgt later