MM de Jong Alphen BBQ toertocht

Week_13_5585
Categorie
BMW Cruiser - evenementen
Datum
1 september 2019 10:00 - 17:00
Locatie
Alphen aan de Rijn
Bijlage

Bij BMW expert de Jong Zaagmolenweg 8 in Alphen aan de Rijn is er op Zondag 1 september weer de overbekende BBQ toertocht.

We waren daar al eerder te gast, ze zetten dan een route uit door het groene hart, en als die bekend is kijken we of hij de toets van een Mini Meeting kan doorstaan.

En jullie weten het dit betekend Meer contact en Minder kilometers, als de route bekend is zullen Rene Kilsdonk en Peter Olsthoorn deze route zo nodig aanpassen.

Na afloop van de route is er altijd traditioneel een goed gevulde BBQ beschikbaar voor de deelnemers tegen een vergoeding van rond de 10 euro, wil mee eten stuur dan

naast je inschrijving een E-mail aan   dat je hieraan mee doen.

De vergoeding voor de BBQ betaal je 's morgens voor de start, wil je dus niet mee eten is je inschrijving (rechts boven) voldoende. 

Aanmelden voor dit evenement doe je door op knop inschrijven te drukken, uitschrijven door hier op te klikken en even te melden voor welk evenement je uitgeschreven wil worden. 

 

Zoals beloofd hebben we de route die U waarschijnlijk van de Jong (mits daar ook ingeschreven) toegestuurd gekregen hier en daar wat aangepast naar ons MM niveau.

Het is natuurlijk helemaal geen probleem om de hele originele route te rijden hij is immers heel mooi en serieus gemaakt.

Maar wil je onder weg wat meer stoppen en wat langer lunchen laad dan deze route in uw navigatie apparaat, we stoppen gezamenlijk een keer en buigen na het ons bekende Bonte Haas in Wateringen al direct af naar Alphen.

De splitsing in de toer groepjes doen we in overleg ter plekke.

De aanpassing van de route geeft een besparing van ruim 50 kilometer op de totale (de Jong) route van 179 km.

We verzamelen v.a. 9.00 waar u als U mee wil doen met de BBQ kunt U ter plekke de vergoeding van 15 euro betalen, dat kan met cash en pin.

We willen graag vertrekken rond 10.00 uur.   De route kunt U hier downloaden

Tot Zondag Uw cruiser team,