zomer MiniMeeting zondag 16-8-2020

 Registratie gesloten
 
26
Categorie
BMW Cruiser - evenementen
Datum
16 augustus 2020
Locatie
"de Generaal", Lt.Gen. van Heutzlaan 8, 3743 JL Baarn.
Aantal beschikbare plaatsen
26
Nog beschikbare plaatsen
Geen plaatsbewijzen meer voor deze datum
E-mail

Beste Cruisers, Extra info toegevoegd woensdag 12 augustus. 

Algemeen

Aanstaande zondag ziet er goed uit: we zijn met 26 Cruisers en de weersvooruitzichten zijn prima. Dat we met 26 rijders zijn betekent ook dat we “molenwiek” gaan rijden. Simpel gezegd: bij iedere afslag onderweg blijft er iemand van ons staan net zolang tot alle motoren zijn gepasseerd en sluit daarna weer achteraan de groep. Peter Britsemmer en ik zullen zondag de werking kort uitleggen.

Lunch

De lunch organiseren voor 26 personen was niet makkelijk. Voor veel horeca aangelegenheden zijn wij geen aantrekkelijke groep (teveel personen van verschillende huishoudens). Daarnaast vroegen restaurants prijzen waarbij wij ons afvroegen of dat inclusief overnachting is. We lunchen nu voor €12,50 in restaurant Gate House Burgers in Amerongen. Drie broodjes per persoon met gratis kannen water. Andere drankjes zelf apart afrekenen. Vooraf sturen wij jullie een “tikkie” met het verzoek deze uiterlijk vrijdag te betalen.  

Fotograaf

Toen Peter en ik de route vooraf hebben verkend, werden we onderweg verrast door een fotograaf die met een enorme lens ons fotografeerde. “Oef, snelheidscontrole” dachten we. Het bleek een professionele amateur fotograaf te zijn die prachtige foto’s maakt van motorrijders in actie. Wij hebben hem gevraagd zondag weer paraat te staan. 

Tenslotte

Zondag 16 augustus rijdt iedereen voor eigen rekening en risico. Zorg dat uw motor is af getankt, we maken géén tankstop onderweg. Mocht u zondag onverhoopt te laat bij de start aankomen; wij vertrekken op het afgesproken tijdstip. Het beste kunt u dan in één keer doorrijden naar het restaurant Gate House Burgers, Drostestraat 12, 3958 BK Amerongen, Nederland. Daar sluit u weer aan voor het tweede gedeelte van de tocht. Het is leuk als we de tocht als groep uitrijden. In het geval we elkaar kwijtraken of bij pech, kijken we of we als groep bij elkaar kunnen komen. Maar vaak is het handiger om de tocht zelf af te maken. Download daarvoor de route op uw routeplanner.

Warm weer: neem (thermoskan) koud drinken mee.

 

Beste Cruiserrijders,
 
Vandaag hebben Peter Britsemmer en ik de route voorgereden die we 16 augustus gaan rijden.
Vooraf hebben we de route (plm.140 km) afgestemd op de unieke rij-eigenschappen van onze Duitse km-vreters.
Dat betekent: landelijke wegen, minimale kruispunten of stoplichten, natuurschoon en veel bezienswaardigheden onderweg.
De tocht vertrekt vanuit het mondaine Baarn, met als vertrekpunt restaurant "de Generaal", Lt.Gen. van Heutzlaan 8, 3743 JL Baarn.
We verzamelen om 10.00 uur  voor koffie en een Coronavrije bikershug en rijden om 10.30 uur weg.
Zoals het er nu naar uitziet rijden we met een relatief kleine groep en hoeven we niet gebruik te maken van het 'molenwiek'principe tijdens het rijden.
Op 16 augustus kunnen we dit, zonnodig, ter plaatse aanpassen.
De route gaat door natuurgebieden, landgoederen, langs forten, rond agrarisch gebied en onder meer door de 'getto's' van Zeist (uitspraak Peter Britsemmer).
Na ongeveer twee uur rijden stoppen we voor de lunch bij Herberg den Rooden Leeuw, Drostestraat 35, 3958 BK Amerongen.
Na een lunch naar keuze hervatten we de tocht, tegen het eind van de middag rijden we Baarn weer binnen en drinken we nog een glas voor wie wil napraten.
Bij "kans op een bui"gaat de tocht gewoon door, als het vooruitzicht slechter is cancelen we de tocht.
Wij informeren jullie hierover de avond van te voren. 
Voor wie dit wil, bijgesloten is het GPX bestand van de route.
Schroom niet om ons te bellen als je vragen of opmerkingen hebt.
Wij zien uit jullie te zien ! 
 
De route kun je hier downloaden.
 
Hartelijke groet,
 
Peter Britsemmer
Theo Vrouwenvelder
 
 
 
En ja, het was onvermijdelijk dat we 2 km snelweg hebben moeten opnemen in onze route en af en toe door een VINEX wijk moeten rijden met verstorende verkeersdrempels. Ook om een stukje industrieterrein konden we niet omheen en we hebben een inschrijvingslimiet van 26 motoren ivm ruimte locaties.

 

Aanmelden voor dit evenement doe je door op knop inschrijven te drukken, uitschrijven door hier op te klikken en even te melden voor welk evenement je uitgeschreven wil worden.  

 

 
 
Naar boven