zaterdag 29 Mei 2021 VOORJAARSRIT

 Registratie gesloten
 
46
Categorie
BMW Cruiser - evenementen
Datum
29 mei 2021 09:30 - 16:00
Locatie
Flexcorail Biesland 19 Beverwijk

Op zaterdag 29 mei 2021 zullen wij onze voorjaarsrit rijden met onze prachtige cruisers, dit jaar aangevuld met een enkele nieuwe cruiser: de R18. 

We zullen v.a. 9:30 verzamelen in en vertrekken van om 10.30 uit Beverwijk bij Flexcorail, het bedrijf van een van onze leden. De rit is ontworpen door Frans Hemels. Door de vele wegwerkzaamheden rondom de nieuwe zeesluis bij IJmuiden is het niet helemaal Kennemerland geworden. Wel prachtige dijkjes, verrassende rotondes, leuke dorpskernen, kleurrijke bloemenvelden en nog veel meer moois.

Week_19_9016.jpg

 

 

We kunnen vooraf vlak bij de verzamel- en vertrekplaats aftanken bij een BP station. We zullen bij dit eerste evenement (we hebben immers bijna 40 deelnemers) nog volop rekening moeten houden met de huidige Covid regels, dus laten we dat ook doen.

In dit kader gaan we deze dag ook rijden in kleine (4 tot 6) groepjes met een voorrijder die goed overweg kan met zijn navigatie apparaat. De route staat na 16 mei 2021 als bekend weer vanouds onder de downloads bij het kopje “voor leden” op onze website. Dit geeft ook rust voor onze mede weggebruikers als wandelaars, fietsers, andere motoren en auto’s.

Schroom niet als het niet helemaal lukt met downloaden van de route om bij een clubgenoot of via het contactadres om hulp te vragen. Het is de bedoeling dat die voorrijders ook af en toe na een uurtje een geschikte stop maken met hun groepjes.

We zijn dus samen bij de start waar we met een tijdslot van 10 minuten zullen vertrekken, bij de lunch in Kolhorn verdelen we ons ook over meerdere lokaties, maar daar komen we bij de start nog wel op terug.

De route eindigt in Heemskerk.

Nog even voor alle duidelijkheid, de voorjaarsrit en de najaarsrit zijn enkel en alléén voor Cruiser rijders dus voor alle R18, R850C, R1200C, en CL's.  Bij Mini Meetings kunnen er gastrijders meerijden.

Aanmelden voor dit evenement doe je door op knop inschrijven te drukken, uitschrijven door hier op te klikken en even te melden voor welk evenement je uitgeschreven wil worden.

 

 
 
Naar boven