logo

Header BMW Cruiser Owner Group
Laatste nieuws BMW Cruiser Owner Group

Eggrun Roden 1 april 2023

Categorie
BMW Cruiser - evenementen
Dates
1 april 2023
Locatie
De Brink in Roden - Brink
Roden
Telefoon
E-mail

Eggrun Roden gaat weer los

Gelukkig mogen we dit jaar de motoren weer starten om op 1 april met chocolade-eitjes en knuffels op pad te gaan vanuit het Drentse Roden naar verschillende instellingen in Noord Nederland om bewoners een geweldige middag te bezorgen.
We starten op de Brink met een defilé door Roden en daarna vertrekken de verschillende groepen naar hun bestemmingen. Wij Friezen rijden via een mooie landelijke route naar de Drachtster vestiging van Alliade waar mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking wonen. Onthaal met koffie en eigengebakken lekkers, én grenzeloos enthousiasme van de bewoners is gegarandeerd. Hierna gaan we door naar de vestiging van Alliade in Beetsterzwaag  een kwartiertje rijden verderop. Ook hier zullen we met open armen worden ontvangen.
image_2.jpg
 
 
Met hoe meer motoren en trikes we op pad gaan hoe groter het feest wordt. Neem chocolade-eitjes en knuffels mee (ze moeten wel gewassen zijn of nieuw) en verkleed je als paashaas en natuurlijk ook je motor en rij gezellig mee! Je gaat aan het eind van de dag gegarandeerd met een brede grijns op het gezicht en een zeer voldaan gevoel weer op huis aan.
Kijk op de site www.eggrunroden.nl voor de verdere details van de start in Roden.
 
Omcirkel 1 april dus in de agenda en kom naar Roden voor een geweldige dag.
 
Het is een Mini Meeting dus neem gerust een vreemde motor, je partner, buurman of een vriend mee, maar natuurlijk wel even (het aantal) opgeven bij evenementen. Dit doe je door op knop inschrijven te drukken, uitschrijven kan je nu zelf bij annuleren.
 

image_3.jpg