01-07-2023 Mini Meeting Groningen

12
Screenshot_20230114-164523_OneDrive
Categorie
BMW Cruiser - evenementen
Datum
1 juli 2023 10:00 - 17:00
Locatie
Motoport Leek, Zernikelaan 6a Leek
E-mail
Vorig jaar reden we vanuit Marum een prachtige route door het noordwesten van Groningen en een deel van Fryslân. Groningen heeft nog veel meer te bieden en zaterdag 1 juli gaan we weer op verkenning in Groningen. Anton is er geboren en opgegroeid. We gaan langs vele verrassende en charmante plekjes en zullen de verschillende landschappen ondergaan die Groningen kent. Geen rechte saaie wegen, maar volop kronkelend van dorp naar dorp en tussendoor een blik op de Waddenzee. 
 
Nog niet alle details zijn al uitgewerkt, maar een route is er in hoofdlijnen al wel. Vertrekpunt zal de vestiging van Motoport in Leek zijn (Zernikelaan 6a, Leek). Hier is op de eerste etage een mooie ruime koffiehoek ingericht die perfect is voor ons om te verzamelen. Naast de motoren en kleding van Motoport is hier ook een vestiging van Waypoint aanwezig.
 
1.jpg
 
Screenshot_20230114-163419_Samsung_Internet.jpg
 
Schrijf gerust in, het belooft weer een geweldig mooie tocht te worden. Het is een Mini Meeting dus neem gerust een vreemde motor, je partner, buurman of een vriend mee, maar natuurlijk wel even (het aantal) opgeven bij evenementen. Dit doe je door op knop inschrijven te drukken, uitschrijven kun je nu zelf bij annuleren.
 
We hebben er nu al zin in!
 
Hennie en Anton van den Broek
 
 
Naar boven