Sponsor toertocht Wheels 4 Freedom

8
Categorie
BMW Cruiser - evenementen
Datum
2 juli 2022
Locatie
Brandweerkazerne Cornelisgroenlandstraat 48
Heemskerk
Telefoon
E-mail

Evenals in 2017 hebben we weer een uitnodiging ontvangen van Gerben de Lange om mee te rijden in een sponsor toertocht van Wheels 4 Freedom.

Wheels4Freedom is een stichting die rolstoelgebruikers de kans wil geven om het motorrijden te ervaren. Wij als motorrijders genieten zelf zo van het krachtenspel van motorrijden en het voelen van de elementen en daarom willen we dit graag delen. We hopen dat zij hetzelfde ervaren als wij.

De stichting bestaat uit motorrijders en zijn allemaal werkzaam in de gezondheidszorg. Zo zijn er ondermeer een manager van een zorgteam van een gemeente, een ambulanceverpleegkundige en twee ambulancechauffeurs. Ook voor eventuele medische handelingen draaien wij daarom onze handen niet om.

Verdere informatie over deze stichting vind je op www.wheels4freedom.nl 

Op bijgaande poster vind je de stappen die je zelf vooraf moet doen om mee te rijden in deze "goed verzorgde" (we hebben die ervaring van 23/09/2017 zie de foto's) toertocht op 2 juli vanuit Heemskerk N-H.schermafbeelding-2022-04-30-215939.jpg

Daarnaast schrijf je gewoon op deze site in zodat ook wij van het BMW Cruiserteam op de hoogte zijn wie met ons meerijdt die dag.

 
 
Naar boven