Kijk regelmatig op het forum er worden zo nu en dan minimeetings georganiseerd of kunnen door jou zelf worden georganiseerd. Een minimeeting is niets anders dan een locatie bepalen ergens in Nederland, je bepaalt zelf hoe laat en of er een ritje aan vast zit. De meeting op zich is al gezellig beetje kletsen over je motor of andere dingen. Het geeft je vaak een doel om ergens heen te rijden en dat kan het voor een ander ook zijn.

Een paar evenementen willen we hier alvast noemen:
- Mini Meeting 29-10-2022 Kouwe poten tocht
- Voorjaarsrit 22 april 2023 de toffe peer 
- Mnii Meeting 13 mei 2023 de knalpot
- Najaarsrit 23 september 2023 Zuid Limburg
 
- KIJK ook even bij evenementen er komen er geregeld nieuwe bij 

In het Forum is een gesloten topic gemaakt met wetenswaardigheden over de R1200C. Wil je hier iets aan toevoegen mail dan naar  , je kan er zelf niets direct bij plaatsen om een duidelijk topic te houden.

Er zijn nieuwe foto's te zien van de verschillende evenement die we dit jaar alweer hebben gereden. Om die te kunnen zien moet je wel even inloggen en klikken op foto en verslagen. 

Je kan dat nu zelf wijzigen in Jouw Gegevens. Hoe kom je daar? Je zorgt dat je ingelogd bent en dat je ergens op je een computer een foto hebt die niet groter is dan 2000kb. Dan open je het item "Voor Leden" klik dan op item "Jouw Gegevens(Profiel) en daar kan je alles aanpassen. Boven aan kan je dan kiezen voor gebruikersinformatie en Afbeelding.

Voor de ware Cruiser liefhebber zijn er diverse merchandise artikelen te koop van de club, je kunt hiervoor terecht op het Forum. Klik op de volgende link en deze verwijst ernaar. BMW CRUISER CLUB Merchandising: