Kijk regelmatig op de site er worden zo nu en dan minimeetings georganiseerd of kunnen door jou zelf worden georganiseerd. Een minimeeting is niets anders dan een locatie bepalen ergens in Nederland, je bepaalt zelf hoe laat en of er een ritje aan vast zit. De meeting op zich is al gezellig beetje kletsen over je motor of andere dingen. Het geeft je vaak een doel om ergens heen te rijden en dat kan het voor een ander ook zijn.

Adreswijzigingen:

Wanneer je verhuisd of je email veranderd of wat dan ook als er iets niet meer klopt aan je gegevens in de Adresgegevens geef dit even door via  . Er is namelijk geen koppeling tussen Jouw gegevens en het adressenbestand. Dus wanneer je je gegevens aanpast in Jouw Gegevens veranderen de gegevens NIET in het topic adressenbestand.

BMW CRUISER CLUB embleem & kleding:

Er is een geborduurd embleem 10 cm doorsnede en is los te bestellen voor 17,50 euro en je kan deze dan zelf overal op maken. Er is ook een groot embleem voor op je rug met een doorsnede van 30 cm voor 35,00 euro. Daarnaast is er ook een stikker met een doorsnede van 6 cm voor 2,50 euro

.image.png 

Een witte polo van goede kwaliteit met een reeds in geborduurd embleem in de maten M,L en XL kost de korte mouw 42,50 euro en de lange mouw 50,00 euro. Je bestelling is inclusief verzendkosten binnen Nederland, dus thuis op het werk of waar dan ook. Buiten Nederland komen er verzenkosten bij. Wil je iets bestellen (aantal, product, maat, afleveradres) dan kun je dit mailen naar:  .Maak tegelijk het bedrag over naar : NL75INGB0001913547 t.n.v. J. Vrouwenvelder.

In het Forum is een gesloten topic gemaakt met wetenswaardigheden over de R1200C. Wil je hier iets aan toevoegen mail dan naar  , je kan er zelf niets direct bij plaatsen om een duidelijk topic te houden.

Op zaterdag 13 april 2019 zal de start van de BMW Cruiser Voorjaarsrit in Friesland zijn. Info volgt nog maar noteer datum en geef je alvast op door te hier te klikken.

Ook nieuw is Wales 2019 BMW International Cruiser Meeting 24 juni 2019 t/m 2 juli 2019. Start locatie is ergens in de buurt van hoek van Holland dan gaan we via een overnachting en het bezoeken van de Morgan Autofabriek naar het Metropole Hotel Llandrindod Wells, WALES. De terugweg is ook speciaal met bezoek aan JetMaster Class en het Acce cafe. 

Op zaterdag 14 september 2019 is er de najaarsrit, Deze zal georganiseerd worden door Ben Vlaanderen en is in Midden Nederland. je kunt je hier aanmeldenl.

Er zijn nieuwe foto's te zien van de verschillende evenement die we dit jaar alweer hebben gereden. Om die te kunnen zien moet je wel even inloggen en klikken op foto en verslagen.