Op zaterdag 13 juni 2020 bestaat de BMW Cruiser Owner Group 10 jaar. Reserveer vast deze zaterdag zodat je erbij kan zijn. De rit, de ontmoetingsplaats zal gelijk zijn aan die van 10 jaar terug. Ook oud leden van het eerste uur zijn van harte welkom op deze feestdag.

Kijk regelmatig op de site er worden zo nu en dan minimeetings georganiseerd of kunnen door jou zelf worden georganiseerd. Een minimeeting is niets anders dan een locatie bepalen ergens in Nederland, je bepaalt zelf hoe laat en of er een ritje aan vast zit. De meeting op zich is al gezellig beetje kletsen over je motor of andere dingen. Het geeft je vaak een doel om ergens heen te rijden en dat kan het voor een ander ook zijn.

In het Forum is een gesloten topic gemaakt met wetenswaardigheden over de R1200C. Wil je hier iets aan toevoegen mail dan naar  , je kan er zelf niets direct bij plaatsen om een duidelijk topic te houden.

Op Zondag 19 april 2020 is er deVoorjaarsrit. Deze zal georganiseerd worden door Harry Borst en is in de Kop van Noord Holland. Je kunt je hier aanmeldenl.

Er zijn nieuwe foto's te zien van de verschillende evenement die we dit jaar alweer hebben gereden. Om die te kunnen zien moet je wel even inloggen en klikken op foto en verslagen. 

Adreswijzigingen:

Je kan dat nu zelf wijzigen in Jouw Gegevens. Hoe kom je daar? Je zorgt dat je ingelogd bent en dat je ergens op je een computer een foto hebt die niet groter is dan 2000kb. Dan open je het item "Voor Leden" klik dan op item "Jouw Gegevens(Profiel) en daar kan je alles aanpassen. Boven aan kan je dan kiezen voor gebruikersinformatie en Afbeelding.

BMW CRUISER CLUB embleem & kleding:

Er is een geborduurd embleem 10 cm doorsnede en is los te bestellen voor 17,50 euro en je kan deze dan zelf overal op maken. Er is ook een groot embleem voor op je rug met een doorsnede van 30 cm voor 35,00 euro. Daarnaast is er ook een stikker met een doorsnede van 6 cm voor 2,50 euro

.image.png 

Een witte polo van goede kwaliteit met een reeds in geborduurd embleem in de maten M,L en XL kost de korte mouw 42,50 euro en de lange mouw 50,00 euro. Je bestelling is inclusief verzendkosten binnen Nederland, dus thuis op het werk of waar dan ook. Buiten Nederland komen er verzendkosten bij. Wil je iets bestellen (aantal, product, maat, afleveradres) dan kun je dit mailen naar:  .Maak tegelijk het bedrag over naar : NL75INGB0001913547 t.n.v. J. Vrouwenvelder.

In het Forum is een gesloten topic gemaakt met wetenswaardigheden over de R1200C. Wil je hier iets aan toevoegen mail dan naar  , je kan er zelf niets direct bij plaatsen om een duidelijk topic te houden.